Algemene voorwaarden

  1. Gebruiksvoorwaarden

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met de volgende algemene voorwaarden. Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u geen gebruik te maken van de website.

  1. Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, video's, audio en software, is eigendom van de website-eigenaar, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar.

  1. Gebruikersbijdragen

Gebruikers kunnen mogelijk bijdragen leveren aan de website, zoals opmerkingen, beoordelingen of inhoudelijke bijdragen. Door bijdragen te leveren, stemt u ermee in dat u de enige verantwoordelijkheid draagt voor uw bijdragen en dat deze geen inbreuk maken op de rechten van derden. De website-eigenaar behoudt zich het recht voor om gebruikersbijdragen te verwijderen of te bewerken zonder voorafgaande kennisgeving.

  1. Beperkte aansprakelijkheid

De website-eigenaar streeft ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar geeft geen garantie met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de website en de inhoud ervan is op eigen risico. De website-eigenaar is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade die voortvloeit uit het gebruik van de website of de inhoud ervan.

  1. Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die eigendom zijn van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. De website-eigenaar heeft geen controle over de inhoud van externe websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid of de handelspraktijken van deze websites.

  1. Wijzigingen

De website-eigenaar behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de algemene voorwaarden te controleren op eventuele wijzigingen. Door de website te blijven gebruiken na wijzigingen in de algemene voorwaarden, stemt u in met de gewijzigde voorwaarden.

  1. Toepasselijk recht

Op deze algemene voorwaarden is het recht van Nederland van toepassing. In geval van geschillen die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van deze website, zijn uitsluitend de rechtbanken van Den Haag bevoegd.

Neem dan contact met ons en kijken wij naar een passende oplossing!

Schipluidenseweg 11,
2291 PC Wateringen

GOOGLE REVIEWS

Werkgebied

Den Haag, Scheveningen, Zoetermeer, Delft, Wateringen, Loosduinen, Pijnacker, Naaldwijk, Hoek van Holland, Rotterdam, Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Alphen aan den Rijn.

En door heel Nederland

Copyright © 2023 Stapisolatie
Algemene voorwaarden ditisABC

Bel mij terug verzoek