ISOLATIE MATERIALEN

PIF Isolatie

PIF isolatiefolie is een veelzijdige, hoogwaardige

en duurzame thermische isolatiefolie. Het is gemaakt van meerdere lagen aluminiumfolie met luchtkussentjes ertussen.

Hoe werkt het?

Stap 1: Voorbereiding
 • We zorgen ervoor dat de te isoleren oppervlakken schoon, droog en vrij van stof en vuil zijn. We verwijderen eventuele losse delen of obstakels.
 • We meten de oppervlakte die we willen isoleren nauwkeurig op, zodat we de benodigde hoeveelheid PIF isolatie kunnen bepalen.
Stap 2: Bevestiging
 • We snijden de PIF isolatieplaten op maat met behulp van een scherp mes of een isolatiesnijder. We zorgen ervoor dat de platen goed passen en strak tegen elkaar aanliggen.
 • We brengen een geschikte lijm aan op de achterkant van de PIF isolatieplaten en drukken ze stevig tegen het oppervlak waarop we willen isoleren. We zorgen ervoor dat de platen goed vastzitten en gelijkmatig verdeeld zijn.
Stap 3: Afwerking
 • We controleren of alle isolatieplaten correct zijn aangebracht en sluiten eventuele kieren of naden af met isolatietape of een geschikt afdichtingsmiddel. Zo voorkomen we warmtelekken.

Voordelen

Moeiteloos

De PIF folie kan eenvoudig worden aangebracht op de houten balken onder de vloer, waardoor het plafond van de kruipruimte geïsoleerd wordt en uw huis optimaal comfortabel blijft

Geluidsreductie

Naast thermische isolatie heeft PIF isolatie ook goede geluidsisolerende eigenschappen. Het kan helpen om geluidsoverdracht van buitenaf of tussen kamers te verminderen

Duurzaamheid

PIF isolatie is duurzaam en heeft een lange levensduur. Het behoudt zijn isolerende eigenschappen gedurende vele jaren, waardoor herisolatie minder vaak nodig is.

Milieuvriendelijk

PIF isolatie is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en bevat geen schadelijke chemicaliën. Het is recyclebaar en kan helpen bij het verminderen van de CO2-voetafdruk van een gebouw.

Wanneer PIF isolatie?

Onze hoogwaardige folie is perfect geschikt voor kruipruimtes met een minimale hoogte van 50 centimeter, en bij een houten vloer is zelfs 45 centimeter voldoende. Deze folie is uiterst effectief bij kruipruimtes waar het vochtgehalte niet meer dan 20% bedraagt. Indien uw kruipruimte een hoger vochtgehalte heeft, raden wij bodemisolatie aan met behulp van HR++ EPS-parels. Met onze geavanceerde isolatieoplossingen kunt u rekenen op een optimale vochtregulatie en isolatie in uw kruipruimte. Wij begrijpen dat elke kruipruimte uniek is, daarom bieden wij op maat gemaakte isolatieoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften.

Het isoleren van de kruipruimte voorkomt vochtproblemen.

Binnen 1 dag is de klus geklaard
 • Met een relatief lage investering (zie onze kostenpagina) kunt u snel de kosten terugverdienen.
 • De gemiddelde terugverdientijd bij spouwmuurisolatie bedraagt slechts 4 jaar.
 • Door uw woning te isoleren met inblaaswol, kunt u rekenen op een verbeterd energielabel.
 • Verhoog de waarde van uw woning door te investeren in een goed geïsoleerd huis.
 • Niet alleen verbetert dit uw wooncomfort, maar het heeft ook een positieve invloed op de waardestijging van uw woning.
 • Na-isolatie kan een energiebesparing opleveren van wel 26% op uw energierekening.
 • Dit kan op jaarbasis oplopen tot maar liefst 500 euro!

Scoren op isolatie? Spouwmuur check!

Vraag hier de gratis spouwmuur isolatiecheck aan en laat onze experts je woning onderzoeken op de beste manier om jouw huis nog energiezuiniger te maken!

Vraag hier je gratis isolatiecheck aan!

Isolatiecheck

Stap 1 van 2

Waar wilt u isoleren?(Vereist)

Blok Google Reviews

Al 15 jaar ervaring in isolatie

Ready, set, isoleer!

We komen langs om te inspecteren of uw woning geschikt is voor één of meerdere isolatiemaatregelen. Daarna ontvangt u een offerte op maat. Want isoleren is maatwerk.

Of

Schipluidenseweg 11,
2291 PC Wateringen

GOOGLE REVIEWS

Werkgebied

Den Haag, Scheveningen, Zoetermeer, Delft, Wateringen, Loosduinen, Pijnacker, Naaldwijk, Hoek van Holland, Rotterdam, Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Alphen aan den Rijn.

En door heel Nederland

Copyright © 2023 Stapisolatie
Algemene voorwaarden ditisABC

Bel mij terug verzoek