ISOLATIE MATERIALEN

Aminofoam

Als de spouwmuren in het verleden geïsoleerd

zijn maar de isolatiewaarde aanzienlijk is afgenomen doordat het materiaal verpulvert of krimpt, biedt aminofoam een oplossing.

Hoe werkt het?

Stap 1: Voorbereiding
 • We controleren de spouwmuren en bepalen of Aminofoam geschikt is voor isolatieherstel.
 • We checken of de spouwbreedte minimaal 3+ cm is (Aminofoam ook geschikt is voor smalle spouwbreedtes.)
 • We zorgen voor een juiste verhouding tussen de Aminofoam-componenten (hars, schuimmiddel en lucht) volgens de instructies van de fabrikant.
Stap 2: Boren van gaten en inblazen van isolatiemateriaal
 • We selecteren een geschikt invoerpunt op de buitengevel van de spouwmuur.
 • We brengen de spuitmond van de apparatuur in het invoerpunt en beginnen geleidelijk de vloeibare Aminofoam in de spouwmuur te injecteren.
 • We zorgen ervoor dat de volledige spouwmuur gelijkmatig wordt gevuld met Aminofoam, waardoor een 100% gevulde spouw ontstaat.
Stap 3: Controle en afwerking
 • We voeren eventuele nodige afwerking uit, zoals het herstellen van gevelbekleding of pleisterwerk.

Voordelen

Duurzaam

Aminofoam opencellig UF-Hardschuim is milieuvriendelijk. De duurzame oplossing voor isoleren en na-isoleren van spouwmuren.

Gecertificeerd

AminoFoam is een gecertificeerd product van SKG-IKOB en is opgenomen in de ISSO database van BCRG (Bureau Controle en Registratie Gelijkwaardigheid).

Waterbestendig

Wanneer regen de buitenmuur raakt, zal het vocht niet doordringen in de binnenmuur dankzij de isolatielaag. Deze laag staat namelijk toe dat waterdamp van binnen naar buiten kan ontsnappen, waardoor de muur kan blijven "ademen". Dit proces zorgt ervoor dat vocht zich niet ophoopt en de binnenmuur schade berokkent, terwijl het een gezonde vochtafvoer bevordert.

Waarom kiezen voor Aminofoam?

Aminofoam is een ideale keuze als isolatiemateriaal om verschillende redenen. Ten eerste biedt het uitstekende isolatieprestaties, waardoor het uw huis beschermt tegen warmteverlies en warmtewinst, ongeacht het seizoen. Hierdoor kunt u genieten van een comfortabel binnenklimaat en besparen op energiekosten. Een bijkomend voordeel van Aminofoam is dat het geschikt is voor smalle ruimtes. Dankzij de vloeibare vorm kan het gemakkelijk in zelfs de kleinste kieren en naden worden aangebracht, waardoor er geen ruimte onbenut blijft. Dit zorgt voor een optimale en gelijkmatige isolatie van uw woning. Daarnaast is Aminofoam een duurzame keuze. Het materiaal bestaat voor een groot deel uit gerecycled glas en bevat geen schadelijke chemicaliën. Hiermee draagt u bij aan een beter milieu en vermindert u uw ecologische impact.

Profiteer van deze voordelen en laat uw spouwmuur isoleren

Binnen 1 dag is de klus geklaard
 • Met een relatief lage investering (zie onze kostenpagina) kunt u snel de kosten terugverdienen.
 • De gemiddelde terugverdientijd bij spouwmuurisolatie bedraagt slechts 4 jaar.
 • Door uw woning te isoleren met inblaaswol, kunt u rekenen op een verbeterd energielabel.
 • Verhoog de waarde van uw woning door te investeren in een goed geïsoleerd huis.
 • Niet alleen verbetert dit uw wooncomfort, maar het heeft ook een positieve invloed op de waardestijging van uw woning.
 • Na-isolatie kan een energiebesparing opleveren van wel 26% op uw energierekening.
 • Dit kan op jaarbasis oplopen tot maar liefst 500 euro!

Scoren op isolatie? Spouwmuur check!

Vraag hier de gratis spouwmuur isolatiecheck aan en laat onze experts je woning onderzoeken op de beste manier om jouw huis nog energiezuiniger te maken!

Vraag hier je gratis isolatiecheck aan!

Isolatiecheck

Stap 1 van 2

Waar wilt u isoleren?(Vereist)

Blok Google Reviews

Al 15 jaar ervaring in isolatie

Ready, set, isoleer!

We komen langs om te inspecteren of uw woning geschikt is voor één of meerdere isolatiemaatregelen. Daarna ontvangt u een offerte op maat. Want isoleren is maatwerk.

Of

Schipluidenseweg 11,
2291 PC Wateringen

GOOGLE REVIEWS

Werkgebied

Den Haag, Scheveningen, Zoetermeer, Delft, Wateringen, Loosduinen, Pijnacker, Naaldwijk, Hoek van Holland, Rotterdam, Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Alphen aan den Rijn.

En door heel Nederland

Copyright © 2023 Stapisolatie
Algemene voorwaarden ditisABC

Bel mij terug verzoek