ISOLATIE MATERIALEN

HR++ parels

Investeren in isolatie met HR++ parels is een

aantrekkelijke keuze, aangezien spouwmuurisolatie talloze voordelen biedt, zoals aanzienlijke energiebesparing.

Hoe werkt het?

Stap 1: Voorbereiding
  • We bepalen het specifieke boorpatroon op de kruisingen van de voegen op de buitenmuur, om ervoor te zorgen dat de parels gelijkmatig worden verdeeld in de spouw.
Stap 2: Toepassing van HR++ parels
  • We injecteren de EPS parels in de spouwmuur, waarbij we tegelijkertijd een speciale lijm inspuiten. Deze lijm zorgt ervoor dat de parels zich optimaal hechten tussen de beide wanden van de spouw, waardoor er geen risico is op doorzakking.
Stap 3: Dichtmaken met voegspecie
  • Zodra alle muren gevuld zijn met de parels, gaan we de boorgaten zorgvuldig dichtmaken met voegspecie. We proberen de voegspecie zo goed mogelijk in de kleur van de bestaande voeg te matchen, zodat het metselwerk en het aanzicht van de gevel volledig intact blijven.

Voordelen

Duurzaam

HR++ parels kunnen duurzaam worden toegepast in spouwmuren, waar ze zorgen voor een verbeterde isolatie en energie-efficiëntie, waardoor het energieverbruik van gebouwen wordt verminderd en het binnenklimaat wordt geoptimaliseerd.

Waterbestendig

HR++ parels zijn waterafstotend, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en waterabsorptie minimaliseren. Dit maakt ze uitermate geschikt voor toepassingen in vochtige omgevingen, zoals kelders of badkamers. Door de waterafstotende eigenschappen behouden de parels hun isolerende werking en blijven ze duurzaam presteren in verschillende omstandigheden.

Waarom kiezen voor HR++ parels?

Verbeterde isolatie: HR++ parels zijn gemaakt van geëxpandeerd polystyreen (EPS) met een hoge dichtheid en hebben een uitstekende isolerende werking. Ze verminderen warmteverlies door muren, vloeren en daken, waardoor de energie-efficiëntie van een gebouw wordt verbeterd. Dit kan leiden tot lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

Profiteer van deze voordelen en laat uw spouwmuur isoleren

Binnen 1 dag is de klus geklaard
  • Met een relatief lage investering (zie onze kostenpagina) kunt u snel de kosten terugverdienen.
  • De gemiddelde terugverdientijd bij spouwmuurisolatie bedraagt slechts 4 jaar.
  • Door uw woning te isoleren met inblaaswol, kunt u rekenen op een verbeterd energielabel.
  • Verhoog de waarde van uw woning door te investeren in een goed geïsoleerd huis.
  • Niet alleen verbetert dit uw wooncomfort, maar het heeft ook een positieve invloed op de waardestijging van uw woning.
  • Na-isolatie kan een energiebesparing opleveren van wel 26% op uw energierekening.
  • Dit kan op jaarbasis oplopen tot maar liefst 500 euro!

Scoren op isolatie? Spouwmuur check!

Vraag hier de gratis spouwmuur isolatiecheck aan en laat onze experts je woning onderzoeken op de beste manier om jouw huis nog energiezuiniger te maken!

Vraag hier je gratis isolatiecheck aan!

Isolatiecheck

Stap 1 van 2

Waar wilt u isoleren?(Vereist)

Blok Google Reviews

Al 15 jaar ervaring in isolatie

Ready, set, isoleer!

We komen langs om te inspecteren of uw woning geschikt is voor één of meerdere isolatiemaatregelen. Daarna ontvangt u een offerte op maat. Want isoleren is maatwerk.

Of

Schipluidenseweg 11,
2291 PC Wateringen

GOOGLE REVIEWS

Werkgebied

Den Haag, Scheveningen, Zoetermeer, Delft, Wateringen, Loosduinen, Pijnacker, Naaldwijk, Hoek van Holland, Rotterdam, Voorschoten, Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Alphen aan den Rijn.

En door heel Nederland

Copyright © 2023 Stapisolatie
Algemene voorwaarden ditisABC

Bel mij terug verzoek